inTwente legt uit!

Een zorgverzekering kan vrij ingewikkeld zijn. Daarom willen we u zo duidelijk mogelijk uitleggen hoe onze zorgverzekering in elkaar steekt, wat het eigen risico is en hoe zorgkosten tot stand komen. En wat is nou beter dan het aan u te laten zien in een mooi animatiefilmpje? De filmpjes op deze pagina leggen u dit op een begrijpelijke manier uit. Heeft u na het zien van een filmpje nog steeds vragen, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice!

Ziekenhuiskosten

Ziekenhuiskosten

Hoe zijn de kosten van een behandeling in het ziekenhuis opgebouwd? En waarom kan de prijs van die behandeling vooraf niet vastgesteld worden? We leggen het aan u uit.

Combinatiepolis

Combinatiepolis

inTwente Zorgverzekeraar biedt u een combinatiepolis, met vrije zorgkeuze. In dit filmpje vertellen we u meer over dit onderwerp en vooral wat zo'n polis voor u als verzekerde betekent.

Eigen risico

Eigen risico

Het eigen risico. Iedere verzekerde krijgt er waarschijnlijk wel een keer mee te maken. Maar wat is het verplicht eigen risico? En waarom is er ook een vrijwillig eigen risico? We vertellen het aan u in dit filmpje.

Mijn inTwente

Via Mijn inTwente beschikt u over een persoonlijk gedeelte op onze website. Binnen uw Mijn inTwente account kunt u zaken rondom uw zorgverzekering inzien en regelen. De toegang tot Mijn inTwente is geregeld via DigiD. Met DigiD kunt u veilig en betrouwbaar inloggen op uw account. Meer weten? Klik op play!

Mijn inTwente
Mijn inTwente app (1:02)

Mijn inTwente app

Eenvoudig declareren en uw post inzien is erg eenvoudig met de Mijn inTwente app. Maar er zijn meer voordelen! We geven u een korte introductie.

Naar boven