Aanvullende verzekering

Een aanvullende verzekering is erg handig wanneer u vergoedingen nodig heeft die niet zijn opgenomen in de basisverzekering. We bieden complete pakketten met daarin bijvoorbeeld fysiotherapie en tandartsbehandelingen. En wat belangrijk is: iedereen wordt geaccepteerd, ongeacht leeftijd of gezondheid. Kies een aanvullende verzekering als u een basisverzekering bij inTwente heeft of deze tegelijk met de aanvullende verzekering afsluit.

AV-Compact

€ 7,50

AV-Standaard

€ 21,75

AV-Top

€ 36

9 behandelingen per kalenderjaar

12 behandelingen per kalenderjaar

27 behandelingen per kalenderjaar

Max. € 25 per behandeldatum, max. € 250 per kalenderjaar

Max. € 25 per behandeldatum,  max. € 450 per kalenderjaar

Max. € 30 per behandeldatum, max € 450 per kalenderjaar

Vergoeding voor de meest voorkomende behandelingen, zie voorwaarden. Geen vergoeding voor o.a. bruggen en kronen

Vergoeding voor de meest voorkomende behandelingen, zie voorwaarden

Geen  vergoeding

75% vergoeding tot maximaal € 685,- voor de duur van de verzekering. Verzekerden van 18 jaar en ouder moeten minstens 12 maanden aansluitend aanvullend verzekerd zijn bij inTwente, om aanspraak te kunnen maken op de vergoeding.

75% vergoeding tot een maximum van € 2.000,- voor verzekerden tot 18 jaar en tot een maximum van € 1.000,- voor verzekerden vanaf 18 jaar. Verzekerden van 18 jaar en ouder moeten minstens 12 maanden aansluitend aanvullend verzekerd zijn bij inTwente, om aanspraak te kunnen maken op de vergoeding.

Aanmelden bij inTwente

Wijzigingen in 2018

Onze visie

Studenten voordelig aanvullend verzekerd

Ben je voltijdstudent, tussen de 18 en 27 jaar en wil je goed aanvullend verzekerd zijn? Kies dan voor de AV-Student! De premie in 2019 is slechts € 14,50 per maand (2018: € 14,25). Deze aanvullende verzeker biedt onder andere vergoeding voor fysiotherapie, reisvaccinaties en tandartsbehandelingen.

Lees meer over de AV-Student

Kinderen en aanvullend verzekeren

Voor kinderen hoeft u gelukkig geen aparte aanvullende verzekering af te sluiten.  Ze hebben namelijk dezelfde aanvullende verzekering als de verzekeringnemer op de polis. Bovendien zijn ze tot hun achttiende jaar gratis meeverzekerd voor de basisverzekering én aanvullende verzekering.

Let op: Kinderen ontvangen sommige vergoedingen al uit de basisverzekering, zoals tandartsbehandelingen en fysiotherapie.

Zelf aanpassen in Mijn inTwente

  • Binnen de beveiligde online omgeving kunt u zien wat uw huidige aanvullende verzekering is
  • U kunt daar ook een aanvullende verzekering aanvragen of wijzigen
  • Uw zorgkosten kunt u online declareren en een overzicht van alle declaraties inzien